Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

R&S officiële distributeur Sunfab

26 februari 2021

ZWIJNDRECHT - Technisch specialist in hydraulische componenten R&S Hydrauliek is sinds kort officieel distributeur van Sunfab Hydraulics AB uit Zweden. Al langer levert R&S Sunfab producten voor toepassingen in de truck techniek, mobiel, scheepvaart en industrie. Met deze formalisering bekrachtigen beide partijen de onderlinge samenwerking om in kennis, levering en service van meerwaarde te kunnen zijn.

Met Sunfab biedt R&S een kwalitatief hoogwaardig alternatief in hydraulische pompen, motoren en componenten. De Zweedse technologische standaard staat al ruim 90 jaar garant voor een lange levensduur, onderhoudsvriendelijk en uiteraard veilig. De kwaliteit van de producent gecombineerd met de kennis van de leverancier leiden volgens Bas van der Kolk, directeur R&S, tot een sterk voordeel voor de klant: “Met Sunfab kunnen we vaak slimme en daardoor voordeliger of sneller bepaalde oplossingen bieden. Dat vraagt uiteraard wel kennis van het product en inzicht in de toepassing. Als schakel tussen fabrikant en systeem supplier, profiteren onze klanten van zowel onze kennis als inmiddels ook onze ruime ervaring.”

Ook voor Sunfab is de samenwerking met vaste distributeurs belangrijk. Volgens Jörg Nettler is een sterk dealernetwerk onmisbaar voor een optimale bediening van de markt. Vraag en aanbod komen samen bij onze distributeurs. Het zijn de oren en ogen in de markt en kunnen als geen ander de vertaalslag maken van techniek naar toepassing. Uiteraard geldt dit alleen wanneer een partij ook echt weet waar ze het over hebben. Dat borgt de kwaliteit en daarmee de kwaliteitservaring waar het merk voorstaat. Sunfab produceert hydraulische pompen en motoren op basis van het 'bent axis' principe. Juist dit principe staat garant voor de beste prestaties onder veeleisende omstandigheden. Volgens dezelfde norm is R&S Hydrauliek gecertificeerd als onderdeel van een audit. Belangrijke criteria waren de aantoonbare en uitgebreide kennis van hydraulische producten en een snelle, vakkundige klantenservice.