Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ausco Products, Inc. uit de VS is producent van remmen die worden gebruikt in de off-highway markten. Ausco produceert al remmen sinds 1938.

Ausco heeft 548 actieve remontwerpen, die ofwel multi-disc remmen of remklauw-disc remmen zijn. 346 van de ontwerpen zijn gesloten multi-disc remmen. Het merendeel van de remmen die Ausco levert, bestaat uit gespecialiseerde ontwerpen die samen met OEM's zijn ontwikkeld. De remmen vinden hun toepassingen in o.a. de volgende sectoren: Hoogwerkers, landbouwmachines, bouwapparatuur, defensie, bosbouw, algemeen industrieel gebruik, maritiem, mijnbouw, olie & gas, recreatievoertuigen, speciale toepassingen, grasverzorgingsapparatuur en lieren.

Naast de producten die Ausco ontwikkelt voor OEM's, biedt Ausco ook meer dan 65 remproducten aan die via distributie worden verkocht. Hierin werkt Ausco samen met distributeurs  zoals R&S Hydrauliek die de lokale markten bedienen. Ausco begon in 2017 samen te werken met R&S Hydrauliek in Nederland. R&S Hydrauliek biedt dekking in de hele Europese Unie en in het Midden-Oosten en elders.